0800 165 000

Yleismatto Yoga Light

Yleismatto Yoga Light

Tuotekoodi: 3306035

Edullinen, monikäyttöinen Yoga Light -palamatto on kevyempi rengaskumimatto, joka soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön keskivilkkaan liikenteen tiloihin. Matto on valmistettu luonnonkumista, minkä ansiosta matto kestää hyvin kulutuksen, valon ja lämpötilan vaihtelun.

Yoga Light sopii erinomaisesti ulko-oville kynnys- ja kuramatoksi, sillä maton kuviointi kaapii tehokkaasti likaa irti, ja sen kiinteät viistotut reunat kaikilla sivuilla mahdollistavat matolle ajon, eikä reunoihin myöskään kompastu. Voit siis sijoittaa maton suoraan lattialle tai maahan. Matto sietää suuria määriä likaa ja lunta, ja vesiurin varustetulla alapinnalla olevien pienten tappien ansiosta vesi valuu pois ja alusta tuulettuu. Yleismatto Yoga Light sopii myös pehmennysmatoksi ja yleiskäyttöön turvamatoksi, koska matto ei liu'u lattialla eikä jalan alla ja maton reilun kokoinen rengaskuvio estää liukastumista.

Yoga Light on helppohoitoinen rengaskumimatto, jonka puhdistaminen onnistuu huuhtelemalla tai ravistelemalla. Se on kevyt nostaa sivuun ja rullata kokoon siivouksen ajaksi.

Maton koko on 1060 (L) x 1570 (P) mm.

Matto on 14 mm paksu, ja sen kokonaispaino on 8 kg/ m².

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Väri Musta
Pituus (mm) 1570
Leveys (mm) 1060
Paino (kg) 13,5
Paksuus (mm) 14
Takuuaika 2 vuotta
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 67,-
Saatavuus:
Nopea toimitus

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista